Električni paletar L&C EPT 20H

Električni paletar L&C EPT 20H

Tehničke karakteristike:

Nosivost: 2000kg
Baterija: 48V 10Ah Li-ion
Dužina viljuški: 1150mm
Raspon viljuški : 550mm
Točkovi: PU
Punjač: 2A, isporučuje se uz paletar

Dodatna baterija : 36.000,00rsd + PDV

Garancija : 12 meseci

opis

Električni paletar Lift & Carry LC-EPT-20H je visokokvalitetan uređaj dizajniran za olakšavanje transporta i manipulacije paletama u skladištima, fabrikama, trgovinama i drugim radnim okruženjima. Ovaj model kombinuje snagu, pouzdanost i jednostavnost korišćenja, što ga čini idealnim izborom za širok spektar korisnika.

Karakteristike:

Nosivost: LC-EPT-20H ima maksimalnu nosivost od 2000 kg, što omogućava efikasan transport teških tereta bez potrebe za dodatnom opremom.

Baterija: Opremljen je moćnom litijum-jonskom baterijom koja omogućava dugotrajnu upotrebu sa kratkim vremenom punjenja. Punjenje je jednostavno i brzo, omogućavajući kontinuitet rada. Pored toga, baterija se može veoma lako i brzo zameniti za samo 10 sekundi, čime se dodatno smanjuju prekidi u radu. Opciono, mozete od nas nabaviti i dodatnu bateriju.

Motor: Snažan AC motor garantuje pouzdan rad i visok nivo performansi, čak i u zahtevnim uslovima. Motor je optimizovan za nisku potrošnju energije, što doprinosi ekonomičnosti.

Ergonomija: Dizajniran sa fokusom na ergonomiju, paletar omogućava lako upravljanje i smanjuje fizički napor operatera. Rukohvati su udobni i intuitivno postavljeni za jednostavno manevrisanje.

Kontrole: Opremljen je naprednim kontrolnim sistemom koji uključuje LCD ekran za praćenje stanja baterije, brzine i drugih ključnih parametara. Kontrole su jednostavne za korišćenje, čak i za neiskusne operatere.

Sigurnost: Sigurnosni sistemi uključuju kočnice koje se automatski aktiviraju kada je potrebno, zaštitne ramove i zvučne signale za upozorenje, čime se smanjuje rizik od nezgoda i oštećenja.

Konstrukcija: Robusna konstrukcija od visokokvalitetnih materijala garantuje dugotrajnost i otpornost na habanje i oštećenja. Kompaktne dimenzije omogućavaju lako manevrisanje u uskim prostorima.

Ovaj električni paletar predstavlja odličnu investiciju za svako preduzeće koje teži povećanju efikasnosti i smanjenju fizičkog napora radnika. Sa kombinacijom moćnog motora, dugotrajne baterije i naprednih kontrola, LC-EPT-20H je dizajniran da zadovolji sve vaše potrebe za rukovanjem teretom.